Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

GPSONE letöltése iOS és Androidra

GPSONE letöltése iOS és Androidra
GPSONE letöltése iOS és Androidra

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                          

 

Alkalmazás Leírása:

GPSONE mobilapplikáció egy olyan alkalmazás, amely segítségével felhasználók nyomon követhetik és megoszthatják az aktuális tartózkodási helyüket valós időben. Az alkalmazás különféle funkciókat kínál, mint például az útvonaltervezés, a térképek és a helymeghatározás, amelyek hasznosak lehetnek az emberek számára, akik szeretik az utazást, a sporttevékenységeket vagy csak egyszerűen szeretnék megtudni, hol vannak a barátaik, családtagjaik és rokonaik vagy éppen a kedvenc kisállatuk.

Az alkalmazásban található térképek teljes mértékben testre szabhatóak és az aktuális tartózkodási hely szerint állíthatóak be, így mindig az aktuális pozíciót mutatják. Az útvonaltervező funkciói lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tervezhessenek útvonalat, majd ezt megoszthassák barátaikkal és családtagjaikkal.

Az GPSONE alkalmazás használata rendkívül egyszerű. A felhasználók egyszerűen bejelentkezhetnek a fiókjukba, majd az alkalmazás automatikusan elkezdi követni a tartózkodási helyüket.

Nyomkövetők melyekkel a GPSONE kompatibilis:

Az alkalmazás segítségével a felhasználók megoszthatják a tartózkodási helyüket és az útvonaltervezésüket barátaikkal és családjukkal.

Az GPSONE mobilapplikáció könnyen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből, és számos nyelven elérhető. Az alkalmazás használata ingyenes, azonban az extra funkciókhoz előfizetésre lehet szüksége.

 

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                            

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Adatok
Gyártó
OEM
Feldolgozási idő
1
Cikkszám
GPSONE
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek