Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

SIPC letöltése iOS és Androidra

SIPC letöltése iOS és Androidra
SIPC letöltése iOS és Androidra

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                        

Alkalmazás Leírása:

Az SIPC egy mobiltelefon alkalmazás lehetővé teszi az ingyenes és biztonságos kommunikációt. Az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén lehet üzenetet küldeni, videó- vagy hanghívást bonyolítani és fájlokat megosztani másokkal.

Például megoszthatóak rögzített videófájlok egy IP kamera SD kártyájáról vagy élőben nézheti Mini IP kameráját.

A SIPC a következő kamerákat támogatja:

Az SIPC alkalmazás alapvetően két fő részből áll: az üzenetküldő és a hívó funkciókból. Az üzenetküldő funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges üzeneteket, hangüzeneteket, képeket és videókat küldjenek egymásnak vagy akár csoportos beszélgetéseket indítsanak.

Az alkalmazásban beépített végponti titkosítás (endpoint encryption) biztosítja a privát kommunikációt, így a felhasználók biztonságban érezhetik magukat és adataikat.

Az SIPC hívó funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyen hívjanak más felhasználókat a világ bármely pontjáról, amennyiben azok is rendelkeznek az alkalmazással. Az alkalmazás adatai VoIP (Voice over Internet Protocol) technológiával továbbítja, amely lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olcsóbban vagy akár ingyen hívjanak más országokat is.

Az SIPC alkalmazás támogatja az online fájlmegosztást is, így a felhasználók könnyen oszthatnak meg képeket, videókat, dokumentumokat vagy bármilyen más fájlt egymással.

Az SIPC az iOS és az Android rendszerű készülékeken is elérhető, és könnyen letölthető az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból. Az alkalmazás ingyenes és nem igényel előfizetést vagy regisztrációt, így az emberek könnyen használhatják a mindennapi életben a kommunikációra.

 

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                            

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Adatok
Gyártó
OEM
Feldolgozási idő
1
Cikkszám
SIPC
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek