Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Tuya Smart letöltése iOS és Androidra

Tuya Smart letöltése iOS és Androidra
Tuya Smart letöltése iOS és Androidra

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                              

 

Alkalmazás Leírása:

A Tuya Smart mobilapplikáció egy okos otthon alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen irányítsák a Tuya okos otthoni eszközeiket, például a fényeket, kapcsolókat, kamerákat, termostatokat és más intelligens eszközöket.

----------------------------------

Okos konnektorokkal kompatibilis:

Érzékelőkkel kompatibilis:

Csengőkkel kompatibilis:

Riasztórendszerekkel kompatibilis:

Kamerákkal kompatibilis:

Légtisztítókkal kompatibilis:

----------------------------------

Az alkalmazás könnyen telepíthető akár a fenti riasztórendszerek. Használata egyszerű. A felhasználók csak egyszerűen regisztrálnak a Tuya alkalmazásban, majd hozzáadják az okos otthoni eszközeiket a rendszerhez, és máris kezelhetik azokat okostelefonról vagy táblagépről.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezéreljék az okos otthoni eszközeiket bármikor, bárhonnan, akár otthoni WiFi hálózatukon keresztül, akár mobiladatokon keresztül is. Az eszközök vezérlése egyszerű, csak egy gombnyomásra van szükség, hogy be- vagy kikapcsolják a lámpákat, vagy hogy beállítsák a hőmérsékletet a termostaton.

Az alkalmazás emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák az okos otthoni eszközeiket időzítőkkel, így azok automatikusan be- vagy kikapcsolhatnak bizonyos időpontokban. Az alkalmazásban továbbá lehetőség van az eszközök csoportosítására is, így a felhasználók egyszerre irányíthatják az összes lámpát egy helyiségben, vagy akár az összes eszközt az otthonukban.

Az alkalmazás emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek az okos otthoni eszközeikkel élő videó- vagy audiókapcsolaton keresztül. Az alkalmazásban a felhasználók megtekinthetik az okos kameráik által rögzített videofelvételeket, vagy akár kommunikálhatnak a családjukkal vagy a háziállataikkal a kamerákon keresztül.

Összességében, a Tuya mobilapplikáció egy hatékony és felhasználóbarát megoldás az okos otthoni eszközök egyszerű és kényelmes irányítására, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és intuitív módon vezéreljék az otthonukat.

 

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                            

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Adatok
Gyártó
OEM
Cikkszám
TuyaSmart
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek