Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Yoosee letöltése iOS és Androidra

Yoosee letöltése iOS és Androidra
Yoosee letöltése iOS és Androidra

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                            

Alkalmazás Leírása:

Az Yousee okosotthon mobilalkalmazás egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról is vezéreljék az otthonukban található okos eszközöket, például a világítást, a fűtést, az ajtókat és az ablakokat. Az alkalmazás egy egyszerű, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyen és gyorsan hozzáférjenek az összes okos eszközükhöz.

A Yoosee a következő berendezéseket támogatja:

A Yoosee a következő kamerákat támogatja:

Az alkalmazás funkciói között szerepel a távoli vezérlés, amellyel a felhasználók bármikor és bárhonnan vezéreljék az okos eszközeiket egy egyszerű koppintással a telefonjukon. Az alkalmazás emellett lehetővé teszi időzített feladatok beállítását, például a világítás automatikus be- és kikapcsolását bizonyos időpontokban vagy a fűtés bekapcsolását az otthonukba való érkezésük előtt.

Az alkalmazás további funkciói között szerepel a hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők monitorozása, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók nyomon kövessék az otthonuk környezeti feltételeit. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók létrehozzanak saját okos otthoni rendszereket és csoportokat, és azokat saját preferenciáik szerint testre szabják.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az iOS és az Android platformokra, és az alkalmazás használatához regisztrálniuk kell egy Yousee fiókot. Az alkalmazás együttműködik az otthonunkban a legtöbb okoseszközzel, így azok könnyen integrálhatók az alkalmazásba és a felhasználók egyszerűen és kényelmesen kezelhetik azokat egyetlen helyen.

 

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                            

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Adatok
Gyártó
OEM
Cikkszám
Yoosee
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek