Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

i-Cam letöltése iOS és Androidra

i-Cam letöltése iOS és Androidra
i-Cam letöltése iOS és Androidra

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                              

 

Alkalmazás Leírása:

Az i-Cam mobilapplikáció egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli kamerákat kapcsoljanak össze okostelefonjaikkal vagy táblagépeikkel. Az alkalmazás felhasználói felülete egyszerű és könnyen kezelhető, így a felhasználók könnyen megérthetik és használhatják a kameráikat.

Az i-Cam mobilalkalmazás segítségével a felhasználók élő videófelvételeket készíthetnek és megtekinthetik azokat az okostelefonjuk vagy táblagépük kijelzőjén. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeket készítsenek, és rögzítsék a videofelvételeket a mobiltelefonjukon vagy táblagépükön.

Az i-Cam alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a mozgásérzékelőt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értesítést kapjanak, ha a kamera érzékeli a mozgást. Az alkalmazás emellett támogatja az éjszakai látást, így a felhasználók akkor is képesek lesznek megtekinteni a kamerák által rögzített felvételeket, ha a fényviszonyok nem ideálisak.

Az i-Cam mobilapplikáció használata nagyon rugalmas, mivel a felhasználók távolról is vezérelhetik a kameráikat, és beállíthatják azokat úgy, hogy azok automatikusan rögzítsék a felvételeket. Emellett az alkalmazás támogatja az egyidejűleg több kamera használatát is, így a felhasználók több területet is figyelemmel kísérhetnek egyszerre.

Összességében az i-Cam mobilapplikáció könnyen kezelhető és hasznos alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli kamerákat használjanak, és élő videofelvételeket készítsenek és tároljanak mobiltelefonjukon vagy táblagépükön.

 

A QR Code segítségével letöltheti az alkalmazást Androidos vagy iOS-es telefonjára, táblagépére.

Mobiltelefont vagy táblagépet használva nyomjon a pirossal jelölt kifejezésekre:

Android:                                                   iOS:

                                            

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Adatok
Gyártó
OEM
Cikkszám
i-Cam
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek