Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Sportkamerák és Fényképezők

Örökítsd meg az életed pillanatait!

Szereted az adrenalinfokozó eseményeket, és szeretnéd magad megörökíteni? Vagy régóta nyúz a gyerek, hogy add kölcsön a mobilodat, mert fotózni szeretne, de félted tőle? Mindezen igényekre már léteznek speciális kamerák, amelyek az élmények tökéletes megörökítésére szolgálnak. A gyermek kameráink vagy akció kameráink legjobb választás lehet számodra ajándék gyanánt. Kiegészítőket is találsz sport kameráinkhoz.

 

Mik azok a sportkamerák?

A sport- vagy akciókamerák nagy sebességű, nagy felbontású felvételeket készítenek akár a legextrémebb pillanatokról is. Közel visznek a legkedvesebb élményekhez, így népszerűek a szörfösök, síelők, motorosok, hegymászók és más sportolók körében. Ezen kamerák legfőbb jellemzője a kompakt méret és a rögzíthetőség, legyen szó egy műszerfalról, bringás sisakról vagy akár a csuklódról. Fő követelmény a sportkamerákkal szemben a tartósság, hiszen olyan helyzetekre találták ki, amikor bizonyítaniuk kell. A stabilitás és a megbízhatóság szintén kulcsfontosságú.

Digitális kamerák gyerekeknek

A kisgyerekek is már abban a világban cseperednek, amikor körülöttük mindenki okoseszközöket használ. Ráadásul a gyerekek utánzással tanulnak meg sok mindent, így valahol természetes igény részükről, hogy utánozva a felnőtteket, ők is fotózzanak. Ha nem szeretnéd a drága telefonodat gyerekkézbe adni, de szeretnéd, ha gyerkőcöd kipróbálhatná magát, lepd meg egy speciálisan gyerekeknek kifejlesztett digitális kamerával!

Kiegészítők kamerákhoz

Ha nem elég hosszú a karod, nyújtsd meg egy szelfibottal, ha nem szeretnél kézremegős képeket, videókat készíteni, válassz tripodot vagy sporttevékenységhez háromtengelyes gimbalt, amely stabilizálja a kamerádat. Hozd ki magadból és kamerádból a legjobbat, és élvezd a pillanatokat!