Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Fejhallgatók, Fülhallgatók, Headsetek

Fül- vagy fejhallgató: melyiket válaszd?

Ha megszállott zenehallgató vagy, vagy csak unalmas perceidben szeretsz zenét hallgatni, útközben telefonálni a kezeid szabadon hagyásával, akkor fontos, hogy tudd, mi a különbség a fül- és a fejhallgató között. A mindenhol velünk lévő okostelefonoknak hála, kedvenc zenéid mindig veled lehetnek munka, sport és utazás közben is. Hogy szabadok maradjanak a kezeid, ne zavarj másokat. Egy fej- vagy fülhallgató kiválasztása mindig a személyes preferenciáidon, valamint a használat módján alapul. Mindkettő audioeszköznek megvannak az előnyei és hátrányai. Ha a legjobb minőségű hangzást szeretnéd, és tökéletesen kizárnád a külvilágot, jobban jársz, ha fejhallgatót vásárolsz. Persze egy, a hallójáratba légmentesen illeszkedő fülhallgató is képes erre.

Hogyan válassz a fej- és a fülhallgató között?

Rendszeresen futsz, edzel, és egy megbízható, fülben maradó eszközt szeretnél? Válassz minőségi vezeték nélküli fülhallgatót, amely egy pici töltőtokban elfér, így könnyedén magaddal viheted, hogy a megfelelő percben bevethesd. A Bluetooth füllhallgatók kényelmesebbek és a csúcsminőséget amúgyis ma már lassan a vezetékes eszközök jelentik. Utazáshoz, suliba vagy munkába járáshoz praktikusabb lehet egy fülhallgató. Könnyebb és kényelmesebb, ha órákig hallgatnál zenét, nem nyomja a füledet.

Árban és teljesítményben is válaszd a legjobbat!

Teljesítményben felveszik a versenyt, így amennyiben a költségvetésed szerényebb, vezeték nélküli fülhallgatóra voksolj fejhallgató helyett.Bármelyik típust is választod, a zaj okozta halláskárosodás megelőzésére figyelj oda, mert a túlzott hangerő megterhelő, károsító lehet.A megfelelő audioeszköz kiválasztásánál döntő tényező az ár. Általánosságban elmondható, hogy minél olcsóbb egy fej- vagy fülhallgató, annál rosszabb minőségű. A zajszűrés és a vízállóság is befolyásolhatja a választást, de a hangzás érdekében érdemes odafigyelni az érzékenységre, amely 90-110 dB/mW között ideális.