Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Boltunk ÚJ LED autó izzókkal bővült

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2023.07.26 14:40
Boltunk ÚJ LED autó izzókkal bővült

Kiégett az egyik izzó és gyorsan kellene egy másik ? Esetleg a biztonság kedvéért felraktározna ? Webshopunk autós kiegészítőit LED izzókkal bővítettük, a legnépszerűbb típusokból. Boltunk felszereltsége rendelkezik H1, H4, H7 és H11-es típusú LED izzó párokkal egyaránt.

Így már boltunk felszereltsége rendelkezik H1, H4, H7 és H11 típusú LED izzó párokkal egyaránt. Így a legtöbb autómárka fényszóró foglalatát támogatjuk. Erős, 8000 lumenes hideg fényt biztosítanak, ami jól láthatóvá teszi a gépjárművet az utakon és emellett nem vakítják el a járókelők szemét sem.

A H1, H4, H7 és H11 LED izzók különböző típusú autóvilágításhoz használt izzók. Az ilyen típusú izzók népszerűek az autóiparban, mivel sok előnyük van az hagyományos izzókkal szemben. Fontos megjegyezni, hogy az autók különböző típusú izzókat használnak a világításhoz, és ezek a típusok országonként vagy autómárkánként változnak. A LED izzó előnye az alacsonyabb energiafogyasztás, hosszabb élettartam és a jobb láthatóság, így a gépjárművekben egyre elterjedtebb. Azonban mindig ellenőrizze a gépjármű kézikönyvét vagy konzultáljon egy szakemberrel, mielőtt izzókat cserélne.

Ezek az izzók 50 000 óra élettartalmmal rendelkeznek, így használattól függően akár 5-20 éven át is használhatóak, jóval kevesebbet kell őket cserélni, mint hagyományos társaikat.

Nem tudja eldönteni melyik izzót választja ? Mi segítünk.

  1. H1 LED izzó:
  • Az H1 típusú izzók fényszórókban vagy távolsági fényekben találhatóak.
  • Alacsony fogyasztásúak, de erős és fényes világításra képesek.
  • Az autóba egyszerűen beszerelhető, mivel hasonló méretűek az izzóhoz, amit lecserélnek.
  1. H4 LED izzó:
  • Az H4 típusú izzók kombinált fényszóró és távolsági fény az egyben.
  • A távolsági és a közeli fényszóró egyidejűleg működik egy izzóban, amit a vezérlőelektronika állít a különböző funkciók között váltogatva.
  • Könnyűszerrel beszerelhetőek, így egyre több autóban találkozhatunk velük.
  1. H7 LED izzó:
  • Az H7 típusú izzók leginkább a közeli fényszóró funkcióban használatosak.
  • Ezek az izzók is kiváló fényerőt és látást nyújtanak, miközben alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek.
  • Az izzók cseréje gyors és egyszerű.
  1. H11 LED izzó:
  • A H11 típusú izzókat leggyakrabban a ködlámpákban használják.
  • Jellemzően alacsonyabb teljesítményűek, és kisebb fényt nyújtanak, mint a fő fényszórók.
  • H11 LED izzók megfelelő szórással rendelkeznek, amelyek ideálisak az alacsonyabb látótávolságú területek megvilágítására, mint például a ködben vagy esőben.