Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Miért válassz IP kamerát és Videós kapucsengőt a házad védelmére?

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.04.25 10:06
Miért válassz IP kamerát és Videós kapucsengőt a házad védelmére?

A kamerával felszerelt kapucsengő azon eszközök közé tartozik, amelyek hatalmas segitséget nyújtanak. A következőkben nem csupán erről a több szempontból is hasznos eszközről lesz szó, hanem arról is, hogy melyek azok a további kiegészitők, amelyekkel felszerelve biztonságosabbá teheted otthonod.

Egy biztonságos és modern otthon kezdete!

Mindenki akkor nyugodt otthona falain belül, ha tökéletesen biztonságban érzi magát. Ez persze minden esetben az ajtónál kezdődik. Biztosra azonban csak akkor mehetünk, ha itt-ott kamerákat helyezünk el. Az otthon felszerelt kamera általában a friss szülőknek jut eszébe, hogy a nap minden pillanatában tudjak figyelni, mit csinál szemük fénye a szobájában. Azonban nem ők az egyetlenek, akiknek be kellene szereznie kamerákat, hiszen ki tudja, mi történhet! Az ajtók és az ablakok bekamerázásával saját biztonságérzetednek adhatsz némi tamogatást. A legtöbb bünöző ugyanis nem szivesen közelit meg olyan otthonokat, ahol több kamera is fel van szerelve.

A kamerával ellátott kapucsengőkkel mi a helyzet?

Több célt is szolgálnak ezek az eszközök . Egyrészt hozzátesznek még egy plusz biztonsági kamerát otthonodhoz - hiszen az okos kapucsengők kamerájához hozzáférhetsz egy alkalmazáson keresztül -, másrészt pedig anélkül kommunikálhatsz az ajtó túloldalán állóval, hogy ki kellene kelned a fotel kenyelméből.

Modern otthon költséghatékonyan!

Ha most jarsz itt az oldalunkon elöször, még nem tudhatod, hogy nálunk folyamatosan bövül a kinálat, ráadásul minden nap fut egyik akcionk. Igy mindenki be tudja szerezni azokat a kiegészitöket, amikre szüksége van, igazan kedvezo áron. A modern otthonban fontosak az okoseszközök, amelyeket bármikor, bárhonnan iranyíthatsz. Nézz körül nálunk, biztosan tartogatunk olyan eszközöket, amelyekre már nagyon régóta fáj a fogad!

A kamerák mint megfigyelőrendszerek!

A legújabb kamerák beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek, így automatikusan riasztanak mozgás érzékelése esetén. Ráadásul az okostelefonos applikációknak köszönhetően bármikor rápillanthatsz a megfigyelt helyre, és szükség esetén azonnal segítséget kérhetsz. Akár 24 óra eseményeit is rögzíteni tudja egy microSD kártyára. A legtöbb modell már mikrofonnal is rendelkezik, így a képeken túl hangokat is hallhatsz, rögzíthetsz, így akár egy gyerekszobában bébiőrként is funkcionálhatnak.