Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

A vezeték nélküli töltők és az USB C amely forradalmasítja napjainkat

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.04.26 09:31
A vezeték nélküli töltők és az USB C amely forradalmasítja napjainkat

Vezeték nélküli töltők A még nagyobb kényelem érdekében ma már számtalan okoseszközt gyártanak Qi szabvánnyal, amely vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A jövő egyértelműen a vezeték nélküli töltőké, ma már nemcsak a felső kategóriás okostelefonok rendelkeznek ezzel a funkcióval.A vezeték nélküli töltés az elektromágneses elven alapszik, tulajdonképpen indukciós töltésről van szó. Amennyiben a töltő is és a telefon is Qi kompatibilis, mindegy, hogy melyik gyártó töltőjére kerül a telefon, a töltés létrejön.

USB C adapterek és kábelek Az adapterek esetében, ahogy az USB C lassan átveszi az uralmat, a töltők univerzálissá válnak. Ez megkönnyíti a választást, és nem lesz rosszul megválasztott kiegészítő, amely károsíthatja az eszközt. Már léteznek USB C-C és USB C-Lightning(IOS) kábelek amelyeket könnyen bedughatunk legújabb laptopjainkba és USB C-s adaptereinkbe. Ha vásárolunk egy új telefont akkor akár a régi és a mostani telefonunkat összeköthetjük a kábellel, így könnyen mindent átmásolhatunk a régiről.  

Vezeték nélküli Power Bank Az életünk ma már az elektronikai kütyük körül forog, ezeken végzünk, hordozunk mindent, így hogy szükséged van-e egy megbízható power bank-re, nem kérdés. Sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy hordozható külső akkumulátorra úgy gondolsz, mint életed megmentőjére, amelyek többféle kapacitással és más-más funkciókkal rendelkeznek. Már sima és vezeték nélküli power bank is létezik amely nagyban megkönnyíti az életünket, mivel a vezeték nélküli power bank-re csak rá kell helyezni a vele kompatibilis eszközt. A legtöbb esetben már sok telefon és fülhallgató vagy okosóra is rendelkezik ezzel a funkcióval. Power bank választása előtt a legfontosabb átgondolandó szempont, hogy milyen eszközöket szeretnél vele tölteni, és azok milyen erősségű akkumulátorral rendelkeznek. Ha csak mobilt szeretnél tölteni, ahhoz elég egy átlagos kapacitású, azonban amennyiben már a tableted töltését is erre bíznád, nagyobbat válassz.