Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Miért szerezz be egy Bluetooth transmittert az autódba?

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.04.27 08:20
Miért szerezz be egy Bluetooth transmittert az autódba?

Egy Bluetooth transmitter amely okosabbá varázsolja autóját

Ha szeretnénk a saját zenéinket hallgatni az autóban akkor azt hogyan tegyük? Valószínű sok olyan emberben felmerült a kérdés akik nem rendelkeznek bluetooth felszereltségű rádióval, esetleg nincs AUX kábel csatlakozó az autóban, vagy már unják az amúgyis nehezen kapható CD–ket. A megoldást a kérdésre, egy bluetooth transmitter. Mindenféle formában, színben kapható. Ezek a transmitterek is rendelkeznek többféle felszereltséggel. Már színesen világítanak, USB portok is találhatóak rajta és SD kártya is helyezhető bele. Akár több telefon töltésére is alkalmasak. Beülsz az autódba és automatikusan elindul kedvenc számod. Nincsenek fejfájást okozó reklámok, semmi megszakítás. Kizárólag azt hallgatsz, amit szeretnél, teljesen mindegy milyen autód van.

A telefon kihangosítására is alkalmasak

Vezetés közben nagyon veszélyes lehet a telefont kézben tartva való hívás. A transmitterek mikrofonnal is fel vannak szerelve, így ha kap egy bejövő hívást akkor egy gombnyomással felveheti. Zajcsökkentő mikrofonjának hála nem kell attól tartania hogy mások majd nem hallják.

A transmitterek működése

Minden autóban található szivargyújtó csatlakozó. Az eszköz is ennek a kis csatlakozónak a segítségével működik. Ha Önnek már volt korábban egy szivargyújtós töltő az autójában, viszont nemtudja hová tudná dugni a megvásárolt transzmittert, akkor már léteznek szivargyújtó elosztók is amelyben akár 2 vagy több eszközt is bedughat. A segítségével használhatja meglévő töltőjét és frissen vásárolt transmitterét is.