Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Az ok amiért nem kell félni a 3G lekapcsolásától

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.05.03 09:25
Az ok amiért nem kell félni a 3G lekapcsolásától

Az elmúlt évben több alkalommal jelentek meg hírek a hazai 3G hálózat fokozatos felszámolásáról. Legutóbb a Magyar Telekom jelentette be, hogy 2021. március 1-jétől további 3G-állomásokat kapcsolt le. Sokakban felmerülhetett a kérdés: mi lesz a 3G-vel, különösen a hanghívások terén?

A kérdés megválaszolásában az egyik fontos információ, hogy 2022-ben lejárnak a régebbi technológiákat kiszolgáló 900 és 1800-as frekvenciák. Eddigre várhatóan mindenkinek meglesz a terve a jövőre vonatkozóan és akár dönthet úgy, hogy már nem hosszabbít valamelyik régebbi infrastruktúrához, látva azonban a felhasználók számát, ez még nem valószínű egyik szolgáltatónál sem. A 3G-kivezetés technológiai oldalról megvalósítható, ugyanis a 3G-s telefonokon kezdeményezett hanghívások a 2G-s hálózaton is lebonyolíthatók

Az idei év június 30. után már leállnak a 3G szolgáltatások ország szerte. Azonban aggodalomra semmi ok, mivel a 2G szolgáltatások megmaradnak még egy jó ideig. A 2G szolgáltatás még mindig lehetővé teszi a hívások indítását és az internetezést is csak a 3G-től sokkal lassabban. Idővel így mindenki át állhat a 4G és 5G technológiás készülékekre.

A 2G hálózat lekapcsolásának megfontolása sok eszköz bővülése miatt nem is merül fel egyelőre, és dolgoznak a VoLTE szolgáltatás fejlesztésén, ami egy 4G hálózaton történő hatékonyabb technológiájú hanghívás.