Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

      Telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. Ezone üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Minden amit a Wifi-s és GSM riasztókról tudni érdemes

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.05.11 08:21
Minden amit a Wifi-s és GSM riasztókról tudni érdemes

Otthona védelmére mindenképpen jó választás lehet egy riasztó rendszer, de milyet szerezzen be?

Tudta, hogy a legtöbb ember a betörés után pár napon belül biztonsági rendszert szereltet be otthonába? De miért várjunk erre a kellemetlen pillanatra, amikor egy riasztórendszer ma már körülbelül egy tele tank benzin árából megvásárolható, és így megelőzhetjük a rablást? Biztosítsa be ingatlanát hatékonyan, gyorsan, egyszerűen és megfizethető áron egy biztonsági rendszerrel, amely WiFi-n és beágyazott SIM-kártyán keresztül kommunikál! Azonnal használható állapotban szállítják ki Önnek amely azt jelenti, hogy az érzékelők már párosítva vannak a főegységgel. Egyszerű vezérlés alkalmazáson keresztül, amelyben az intelligens otthon számos más elemét is vezérelheti. Egy darab mágneses érzékelőt tartalmaz ajtókhoz vagy ablakokhoz, valamint egy PIR mozgásérzékelőt, kettő darab távirányítót és kettő darab mágnes csipogót az élesítés és hatástalanítás könnyítéséhez. Minden termékhez kapcsolható külső sziréna, amely terméktől függően bele tartozik a csomagba, de külön is beszerezhető. A Tuya Smart alkalmazáson keresztül működtethető. Ebben az alkalmazásban vezérelhet több biztonsági kamerát, intelligens videócsengőket, intelligens konnektorokat, energiaórákat, a fűtést és az intelligens otthon számos más elemét. Elmúltak azok az idők, amikor több különböző alkalmazást kellett telepítenie a telefonjára.

Behatolás esetén kettős riasztás

Behatolás esetén azonnali push-értesítést kap a mobiltelefonjára. Ha azonban SIM-kártyát helyez be a riasztóba, a rendszer képes lesz felhívni az Ön telefonszámát, így akkor is értesülhet a behatolásról, ha a mobiladatai nem elérhetőek.

Megosztás több felhasználóval

Általában nem egyedül él otthonában, így könnyen megoszthatja a riasztóhoz való hozzáférést más személyekkel, akik szintén vezérelhetik és értesítést kaphatnak. A hozzáférés két szintre osztható a rendszergazdák és a korlátozott jogokkal rendelkező vendégek számára.

További bővítés lehetősége

Az alapkészlet elegendő egy lakás vagy egy kisebb családi ház biztonságához. Ha további érzékelőkkel szeretné bővíteni a készletet, akkor akár 99 érzékelőt is csatlakoztathat a főegységhez.

Akkumulátor élettartalma akár 24 hónap

Az egyes érzékelőkben lévő akkumulátorok akár 24 hónapig is bírják, és lemerülésük előtt értesítik Önt az alkalmazással. Ha nem cseréli ki az akkumulátorokat, és az érzékelő lemerül, akkor az alkalmazásban inaktívként jelenik meg.

Tartalék akkumulátor a főegységben

A főegységet állandó áramforráshoz kell csatlakoztatni. Azonban áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer akár 5 órán keresztül működjön.

Vezeték nélküli technológia akár 50 méteres hatótávolsággal

Az egyes érzékelők akár 50 méterre is lehetnek a főegységtől látótávolságban. Ez a hatótávolság teljesen elegendő egy normál lakás vagy családi ház lefedésére. 6 telefonszámcsoport hívásokhoz és SMS fogadásához. Akár 10 zóna az érzékelők számára (minden zóna legfeljebb 10 érzékelőt tartalmazhat) és 8 távirányító csatlakoztatható egyszerre.