Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Milyen szempontok alapján válassz fül- vagy fejhallgatót?

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.05.17 09:15
Milyen szempontok alapján válassz fül- vagy fejhallgatót?

Hagyományos vezetékes vagy vezeték nélküli Bluetooth fül- vagy fejhallgatót válassz?

Előbb-utóbb mindenki életében eljön a pillanat, amikor szeretne magának egy fülhallgatót. Választásakor elsődleges kérdés, hogy a hagyományos vezetékes vagy a vezeték nélküli Bluetooth technológiát érdemes-e előnyben részesíteni, melyik a jobb alternatíva. A zenehallgatás ma már sem helyhez, sem eszközhöz nem kötött, hiszen az okostelefonok révén bárhol és bármikor, bármilyen forrásból hallgathatjuk kedvenc zenéinket, de beszélgetéseinket is bonyolíthatjuk kényelmesen, kéz nélkül ezek révén. Nehéz a választás mivel mindkét technológiának megvannak a hívei, ellenzői. Már az is megosztja a használókat, hogy fej- vagy fülhallgatót érdemesebb-e választani. Amennyiben a preferenciáidat szem előtt tartva a fülhallgatók mellett teszed le a voksodat, újabb mérlegelendő szempontokkal szembesülsz. Napjainkban a vezeték nélküli megoldások uralják a piacot, köszönhetően a nagyobb fokú kényelemnek, de a vezetékes változatoknak is megvannak a kedvelői, előnyei. Nem egyszerű a sokféle kritérium alapján választani az óriási kínálatból, de az életstílusodat elemezve hamar körvonalazódhat az optimális megoldás.

A jó öreg vezetékes fülhallgatók

A vezetékes változatok a legtöbb esetben olcsóbb megoldást kínálnak, továbbá sokan esküsznek rá mind megbízhatóság, mind hangzás, hangminőség szempontjából. A vezetékes eszközök jack csatlakozóval szereltek, amellyel bármilyen hangforráshoz csatlakoztathatók, régi és vadonatúj eszközökhöz egyaránt. Nincs szükségük akkumulátorra, egyszerűen csak csatlakoztatni kell a fülhallgatót a hangforráshoz, és máris készen állnak. Legnagyobb hátrányuk maga a kábel, amely összegabalyodhat, útban lehet bizonyos tevékenységeknél, emiatt sokak számára kényelmetlen a használatuk.

Fej- vagy fülhallgató: melyiket válaszd?

Ha megszállott zenehallgató vagy, vagy csak unalmas perceidben szeretsz zenét hallgatni, útközben telefonálni a kezeid szabadon hagyásával, akkor fontos, hogy tudd, mi a különbség a fej- és a fülhallgató között. A mindenhol velünk lévő okostelefonoknak és a streaming szolgáltatóknak hála, kedvenc zenéid mindig veled lehetnek munka, sport és utazás közben is. Hogy szabadok maradjanak a kezeid, ne zavarj másokat, hasznodra lesznek a fej- és fülhallgatók.

Hogyan válassz a fej- és a fülhallgató között? 

Egy fej- vagy fülhallgató kiválasztása mindig a személyes preferenciáidon, valamint a használat módján alapul. Mindkettő audioeszköznek megvannak az előnyei és hátrányai. Ha a legjobb minőségű hangzást szeretnéd, és tökéletesen kizárnád a külvilágot, jobban jársz, ha fejhallgatót vásárolsz. Persze egy, a hallójáratba légmentesen illeszkedő fülhallgató is képes erre. Rendszeresen futsz, edzel, és egy megbízható, fülben maradó eszközt szeretnél? Válassz minőségi vezeték nélküli fülhallgatót, amely egy pici töltőtokban elfér, így könnyedén magaddal viheted, hogy a megfelelő percben bevethesd. Az izzadás miatt fontold meg vízálló modell vásárlását. A Bluetooth füllhallgatók kényelmesebbek, valamint a csúcsminőséget ma már szinte ezek az eszközök jelentik. Utazáshoz, suliba vagy munkába járáshoz praktikusabb lehet egy fülhallgató. Könnyebb és kényelmesebb, ha órákig hallgatnál zenét, podcastokat, nem nyomja a füledet, fejedet. Teljesítményben felveszik a versenyt, így amennyiben a költségvetésed szerényebb, vezeték nélküli fülhallgatóra voksolj fejhallgató helyett. Bármelyik típust is választod, a zaj okozta halláskárosodás megelőzésére figyelj oda, mert a túlzott hangerő megterhelő, károsító lehet. A megfelelő audioeszköz kiválasztásánál döntő tényező az ár. Általánosságban elmondható, hogy minél olcsóbb egy fej- vagy fülhallgató, annál rosszabb minőségű. A zajszűrés és a vízállóság is befolyásolhatja a választást, de a hangzás érdekében érdemes odafigyelni az érzékenységre.