Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Nyaraláshoz az egyik legjobb választás lehet egy vízálló tok

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.06.07 11:05
Nyaraláshoz az egyik legjobb választás lehet egy vízálló tok

Miért szerezzünk be vizálló tokot tabletünk vagy telefonunkhoz?

Megvédi telefonod a portól, homoktól és ellenáll a sárnak, ételeknek és a mindennapi veszélyeknek. Teljesen elszigeteli készüléked a hótól és a jégtől, így nyugodtan síelhetsz és snowboardozhatsz vele. Az elülső borítón keresztül kristálytisztán látszanak a képek és videók. Teljesen természetes, hogy ma már a nyaralásra is magaddal viszed a mobilod, kényelmesen szeretnéd használni. Nincs is annál jobb, mint hűsölni a tengerben. Ha viszont az egész család a vízben van, akkor ki vigyáz a cuccokra? Ha a törülköző eltűnik, az még nem olyan vészes, a telefont, a kulcsot és a pénzt (bankkártyát) viszont nem ajánlott a híres-neves pamutszéfben hagyni. Egy filléres kiegészítő minden gondunkat megoldja: ha van egy vízhatlan tokunk, amibe az értékes dolgok mind beférnek, és amit a nyakunkba akaszthatunk, máris nyert ügyünk van!

Csevegj még akkor is, ha a telefon a tokban van 

A vízálló tokokat úgy tervezték, hogy a telefont akkor is gond nélkül használhatja  üzenetek írására vagy böngészésre, amikor az biztonságosan be van zárva a víz mentes tokba.

 

Óvatosan merülj a mélybe

A tokok 10 méteres mélységig használhatók. Ezért kiválóan alkalmas mindazok számára is, akik szívesen búvárkodnak szabadtüdővel vagy búvárpalackkal. Édes és sós vízben (folyók, tavak, tenger) egyaránt használható, de még az uszodákban és termálfürdőkben lévő klórral sincs különösebb gondja.

Milyen paraméterek alapján válassz tokot?

Ma már egyre nagyobb telefonokat vehetünk. A tabletek is óriásiak, így meg kell találnunk a nekünk megfelelő vízálló tokot minden eszközünk számára. Vannak csak kifejezetten telefonhoz tartozó tokok, viszont találhatunk nagyon sok hatalmas méretű tokot is amelybe belefér akár tabletünk és a telefonunk egyszerre. A nagyobb méretű tokok bármilyen a méretnek megfelelő vagyontárgyunkat megvédhetik, így nyakba akasztható tulajdonságuknak köszönhetően magunkkal vihetjük a vízbe. Pénztárca, okmányok, kulcsok, mind beleférnek egy nagyobb tokba.