Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Milyen játékkonzolt válassz, akár otthonra vagy utazáshoz?

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.06.15 09:04
Milyen játékkonzolt válassz, akár otthonra vagy utazáshoz?

Játékkonzolok típusai az évek során.

Ki ne emlékezne a 90-es évek kvarcjátékaira, amelyek irigység tárgyai voltak, a menőség csúcsai? A korábbi évtizedek ügyességi és logikai videójátékai is arra születtek, hogy útközben is szórakoztassák a gyerekeket, játékos kedvű felnőtteket. A PC-ken elérhető játékélményt ugyan még nem képesek visszaadni a hordozható eszközökön játszható játékok, de ezek is egyre fejlettebbek, ráadásul számos szórakoztató elektronikai kiegészítő áll rendelkezésre a még teljesebb játékélményért. Gamepad-ek, kézi videójáték-konzolok teszik még kényelmesebbé, könnyebben vezérelhetővé a játékokat. Okostelefonhoz csatlakoztatható játékkonzolok, joystickek, Bluetooth játékvezérlők segítségével megtapasztalhatod a konzol típusú játékok élményét akár okostelefonodon, laptopon is, akár merre is jársz.

Joystick PC-re, telefonhoz vagy tablethez.

Már léteznek olyan joystickok, amelyeket könnyen Bluetooth kapcsolattal csatlakoztathatunk eszközeinkhez. Ha a számítógépben rendelkezünk bluetooth adapterrel, akkor egyszerűen bekapcsoljuk a konzolt és már játszhatunk is az arra tervezett játékokkal. Kábeles csatlakozásra is van lehetőség Micro USB vagy Type-C kábelünk segítségével, de ebben az esetben használnunk kell egy olyan kábelt, amely egyszerre tudja a konzolt tölteni és adatot is átvinni. Ugyanez a helyzet a telefon és tablet eszközeinkkel is. Az akkumulátorral felszerelt eszközök akár több órán keresztül is képesek működni, így nagyon sokáig élvezhetjük az általuk garantált szórakozási élményt. A támogatott játékon belül be tudjuk állítani milyen gomb milyen mozdulathoz párosodjon. A PC esetében legtöbbször már megvan határozva a gombok szerepe. Android, illetve IOS platformokon elsősorban meg kell keresnünk azokat a játékokat amelyeket lehet játszani a konzollal, mivel nem minden gyártó alkalmaz ilyen lehetőségeket játékainál.

A Retró jákékkonzolok az utóbbi időben nagyon felkapottak lettek.

Ki ne szeretne kicsit visszaugrani az időben. Lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekkori nosztalgiás élményeket visszahozzák. Mindenkinek megvolt a maga kedvenc gyermekkori játéka. Egy hosszú utazás közben nincs is pihentetőbb annál, amikor elővesszük retró játékkonzolunkat és a kedven Super Márió játékunkban elmerülünk.