Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Átalakítók és tartozékaik életünk megkönnyítésére

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.06.23 09:56
Átalakítók és tartozékaik életünk megkönnyítésére

Elektronikai tartozékok minden esetre

Töltőkábel, átalakító, adapter. Bizonyára hallottál már ezekről a kifejezésekről, de lehetséges, hogy nem tudod, melyik mire való, mihez használható. Bárhogy is nevezzük őket, életünk megkönnyítésére alkották meg, és a választást elősegítendő, összeszedtük, melyik mire használható. Az átalakítókat vagy adaptereket különféle célokra és eszközökhöz használhatod, USB (USB-A), USB-C, HDMI, VGA, Thunderbolt, Lightning adapterek léteznek, hogy senki ne maradjon ki a jóból. A különféle autós és hálózati töltőket senkinek sem kell bemutatni, az okoseszközök révén mindenki rendelkezik egy vagy több darabbal még akkor is, ha újabban egyes gyártók már nem csomagolnak alapból az új készülékek mellé. Ha telefonod nem rendelkezik jack csatlakozóval, de a fülhallgatódat semmi pénzért nem cserélnéd le, mert annyira jól szól, az sem probléma, léteznek különféle jack adapterek. A technológia fejlődése nem áll meg, mindig újabbak jelennek meg, amelyeket az eszközeink nem követnek azonnal. Viszont jó hír, hogy az egyéb, az összehangolást végző kütyük igen, így nem maradunk egy pillanatra sem a megszokott eszközeink nélkül: számtalan adapter, töltőkábel, átalakító létezik ma már modern életvitelünk támogatására.

 

Kevés a port, lemerültél, mi a megoldás?

Sokaknak napi munkaeszköze a laptop, így sok mindenre használják. Ám a lapos, kis kivitel miatt sok hordozható számítógép nem rendelkezik elegendő csatlakozóval, ami, főként home office esetén komoly kihívást jelenthet, ugyanis a töltésre és egyéb perifériák egyidejű csatlakoztatására egyszerűen nem kínálkozik lehetőség. Monitorral vagy billentyűzettel bővítenéd kényelmed érdekében a laptopot? Nem kell aggódnod, erre is létezik megoldás, mégpedig a több portos hálózati eszköz, a hub, illetve a különféle HDMI, videó-audió kábelek. Autós utazásoknál jó szolgálatot tehetnek az USB elosztók, hogy minden utas kényelmesen tölthesse, használhassa okoseszközét a többiek zavarása nélkül. Könnyítsd meg az életedet, ne hagyd, hogy a technológiai fejlődés útját állja meglévő eszközeid használatának.

Videóátalakítók

A monitorok, TV-k, projektorok csatlakoztatásához videókábel szükséges, a legelterjedtebb a HDMI-csatlakozó. Ennek is többféle szabványa van, egyrészt a régebbi készülékek még általában a HDMI-VGA átalakítót használják, a modernebbek a HDMI-USB-t, a legmodernebbek a HDMI-DisplayPortot.

Többfunkciós töltőkábelek

A töltőkábelek nemcsak az áramellátást, hanem egyben az adatátvitelt is támogatják, így elegendő egyetlen kábel. Az USB-C port elterjedésével, ha a gyártók mindegyike át is áll erre, lassan egyetlen kábellel feltölthető szinte az összes eszközünk. A legkeresettebb töltőreduktorok: USB-A - USB-C, az iPhone-okhoz használt USB-A - Lightning, illetve a MacBookokhoz az USB-A - Thunderbolt3, továbbá a micro és mini USB átalakítók.

Átalakítók, adapterek az élet megkönnyítésére

Az audió-, videóeszközök, egyéb elektronikai eszközök csatlakoztatását, töltését, adatátvitelét megkönnyítő átalakítókat, adaptereket, átalakító- és töltőkábeleket, inkompatibilis eszközök közötti adatátvitelt lehetővé tevő eszközöket gyűjtőnéven reduktoroknak is szokás nevezni. De bárhogy is nevezzük, egy biztos: az életünket teszik egyszerűbbé!

Audióeszközökhöz használatos adapterek

A hangtechnikában nagyon fontos a hangminőség, így egyáltalán nem mindegy, hogy az egyes alkatrészek összekapcsolásával mekkora hangminőség-romlást szenvednek az eszközök. Bár manapság otthon már egyre kevesebben használnak klasszikus zenelejátszókat, azért a hangminőséget előnyben részesítők otthonaiban, a stúdiókban, szórakozóhelyeken még ma is helyet kapnak a CD-lejátszók, lemezjátszók, magnók. Ezeket különféle audió csatlakozókkal csatlakoztatni kell erősítőkhöz, hangfalakhoz, fejhallgatóhoz. Ha nem egyforma a készülékeken pl. a jack-csatlakozók átmérője, akkor ahhoz további adapter szükséges. Számítógéphez, laptophoz is csatlakoztatunk fejhallgatót, de van, hogy az újabb eszköz már nem rendelkezik az annak megfelelő bemenettel, csak USB-vel, így ahhoz is egy újabb átalakító szükséges.