Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Sportkamerák nem csak sportkedvelőknek

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.07.01 07:30
Sportkamerák nem csak sportkedvelőknek

Mindig a legjobb választás egy sportkamera a nyári élmények megörökítésére.

Ahogy nő a sportkamerák népszerűsége, úgy szeretnének egyre többen vásárolni maguknak egyet akkor is, ha nem éppen az izgalomkereső sportok és kalandok követői, csupán nagy felbontású képeket és kiváló minőségű videókat szeretnének készíteni, bárhol is járnak. Sokan csak gopro kameraként említik, hiszen a GoPro volt az első cég, amely megismertette a világgal az erős, időjárásálló, hordozható kamerákat. Kezdetben a szabadtéri kalandok, sportok szerelmeseinek és sportolóknak fejlesztették ki, és már rögtön a piacra dobásuk után nagy sikert arattak. Legyél akár a hegyekben, nyáron a tengerparton vagy akár búvárkodnál, tavasszal az erdőt járnád a legjobb választás egy sportkamera. Ütés és vízálló így bármilyen szituációban helytáll majd. Különféle tartozékokat kaphatsz hozzá amelyek fokozzák majd a felhasználási élményt. 

Mit tud egy sportkamera?

Először is lehetőséget ad arra, hogy valós idejű videókban rögzítsd tevékenységeidet, legyen az kaland, sport vagy egyéb. Az egyre növekvő és terjedő videóőrület még inkább előtérbe helyezte ezeket a hordozható akciókamerákat, és már más gyártók is beálltak a sorba. Ma már sokan készítenek a YouTube-ra, TikTokra, egyéb médiaplatformokra is sportkamerával különféle témákban bel- és kültéri videókat. A legújabb generációs akciókamerák elképesztő funkciókkal vannak megtöltve, a könnyű kezelhetőség és a strapabíró kivitel alap, ezenfelül például 4K videókat rögzítenek, teljesen vízállóak, hangutasításokat fogadnak és érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek.

Szerezz be egyet, nem fogod megbánni!

Bár az okostelefonok is egyre több funkcióval, egyre jobb kamerákkal rendelkeznek, az akciókamerák sokkal többet nyújtanak, verhetetlenek olyan környezetben, ahol a hagyományos és a mobiltelefon kamerák labdába sem tudnak rúgni. Mivel ezek a kamerák alapvetően sporttevékenységek, akciófelvételek rögzítésére szolgálnak, így kompakt méretűek, tartósak, sok helyre rögzíthetők: rögzítheted motoros, sí vagy egyéb sisakra, üzemanyagtartályra, kormányra, műszerfalra vagy akár a csuklódra. Kiváló minőségű videókat rögzíthetsz a bringázásodról, motorozásodról, síelésről, snowboardozásról, egyéb izgalmas sporttevékenységről, kalandról, vagy filmezhetsz egy tetszés szerinti áttekintő videót. A lehetőségek tárháza végtelen.

Hordozhatóság és kivitel.

A sportkamerák rendkívüli hordozhatósága és kis mérete az, ami ideálissá teszi őket akciók rögzítésére akár nehéz terepeken, menet közbeni vagy nagy sebességgel is. Ezek a készülékek eszméletlenül ellenállóak, akár rázkódásról, akár ütésekről, ütődésekről van szó. És még szelfibottal kiegészítve is használhatók, ha önmagadat örökítenéd meg az egyik extrém kaland közben. A kiváló minőségben rögzített és mentett fájlok könnyen megoszthatók a közösségi médiában, így lehetőséged van megmutatni barátaidnak, követőidnek az élményeidet, ahogy te élted meg, valós időben.