Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Kézi és nyakba akasztható ventilátorok a forró nyári napokra

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.07.11 09:09
Kézi és nyakba akasztható ventilátorok a forró nyári napokra

Egy nyakba akasztható ventilátor kiváló hűsítő egy forróbb napon strandolás, sportolás vagy akár városnézés közben is! 

A legjobb választás lehet az íróasztalnál ülve vagy túrázáshoz, de kiránduláskor is bátran hűsítheted magad a nyakba akasztható ventilátorral! Nem fog megakadályozni teendőid elvégzésében, mivel nem kell a kezedben tartani. Akár az asztalra helyezve beállíthatod úgy, hogy munka közbe rád fújja a levegőt. Az edzések alkalmával hasznos lesz, hiszen a hűs levegő biztosan frissen fog tartani. Divatos és stílusos, így minek fognád a kezedben a ventilátort, ha a nyakadba is teheted. Könnyű felépítésének köszönhetően, bárhova fel akaszthatod és elhelyezheted. Mivel két darab ventilátorral rendelkezik ezért egy megfelelő elhelyezés esetén akár két ember kellemes hűsítője is lehet.

Hordozhatóság és praktikusság.

Vidd magaddal bárhová egyszerűen és könnyedén. Akkor hűsít, amikor te akarod! Állítható sebesség fokozattal rendelkezik amely 3 különböző sebesség fokozat. Válaszd ki a neked megfelelő ventilátor sebességet a bekapcsoló gomb nyomogatásával. Erős és flexibilis amely azt jelenti, hogy a hordozható ventilátornak két ventilátor feje van, amit 360°-os irányban forgathatsz és könnyedén a legkisebb formává hajtogathatod össze. Ott frissít, ahol szeretnéd! Kapcsold be, helyezd a nyakadba és már indulhatsz is! Beépített akkumulátorral rendelkezik. Az erős, tartós, újratölthető 1200 mAh-es akkumulátornak köszönhetően akár több órán keresztül is élvezheted a ventilátor hűsítő fuvallatát! A töltés USB porton keresztül történik. Csak csatlakoztasd a laptopodhoz, külső akkumulátorodhoz vagy más egyéb áram forráshoz.

A kicsi kézben fogható ventilátorok is praktikusak lehetnek számodra.

A ventilátorok piacán a legkülönfélébb méretekkel és kiállásúakkal találkozhatunk. A legkisebbek kézbe valóak, hogy közvetlenül arra a testrészre irányítsuk a légáramlását, ahol épp a legkellemesebb. A kézi ventilátorok átmérője és teljesítménye kicsi, így az általuk keltett „szellő” épp megfelelő lehet számunkra. Mivel a kényelmünket szolgálja, hogy kaphatók akkumulátoros modellek, amelyeket töltőn elhelyezve hozhatunk indításra kész állapotba, így a kis teljesítmény/hordozhatóság elég jó kompromisszum is lehet. A kézi ventilátor akkor előnyös, ha a szobában rajtunk kívül tartózkodók egyébként idegenkednének a ventilátortól, vagy ha olcsó és könnyen működtethető berendezést keresünk, esetleg magunkkal szeretnénk vinni. A ventilátor hatásfokát fokozhatjuk, ha találunk olyan eszközöket amelyekben a propeller elé, már előre beszerelt párologtató funkciót is használjuk, hiszen így nedvesebb és hűvösebb levegőt tud fújni. Te választhatod meg, hogy milyen erősségű és mennyiségű levegő járja át a közvetlen környezetedet Egyetlen gomb segítségével tudod váltani a fokozatokat. A nagy motor kettős erővel fújja rád a levegőt, hogy minél hamarabb megszabadulhass a kínzó forróságtól. Azonban azt is Te választod ki, hogy csak gyengén szeretnéd használni a mini ventilátort vagy megfelelően erősen.