Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Elektronikai szerszámok és műszerek minden célra

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.07.29 12:29
Elektronikai szerszámok és műszerek minden célra

Elektronikai műszerek és szerszámok minden célra.

Hőmérsékletet, távolságot, magasságot, súlyt, kémhatást, elemtöltöttséget mérnél? Beszélgetést rögzítenél, vagy a nagyit szeretnéd rábírni a mobilhasználatra? Mindenre van megoldás az elektronikai eszközök piacán, amelyekkel megkönnyítheted azokat az eseteket amikor szükséged lenne valamilyen szerszámra. Amióta divatba jöttek, elterjedtek a digitális kijelzők, már nemcsak karórákon találkozhatsz ilyenekkel, hanem szinte minden műszeren, eszközön. A mért eredmények leolvasását megkönnyítik a digitális betűk, számok. A félreolvasás lehetősége ezáltal szinte minimális. Gyerekek testhőmérsékletének mérésére könnyebben bevethető egy infravörös hőmérő, amelytől kevésbé riadnak meg, sőt egy kis mesével vagánnyá tehető a művelet. De a pisztoly alakú hőmérő praktikus és higiénikus lehet egy iskolában, kisebb közösségben, munkahelyen is, ahol többen használják. Már a háztartásokban is egyre több háziasszony használ húshőmérőt, többé már nemcsak a profi séfek kelléke. Digitális változata megkönnyíti a munkát. A digitális poggyászmérleg megfelelő darab lehet főként repülős utazásoknál, hiszen ma már aranyárban számolják a poggyásztúlsúlyt. Segítségével otthonodban, még indulás előtt dönthetsz a felesleges darabok kipakolásáról. Egy digitális keréknyomásmérő, egy digitális tolómérő vagy egy power monitor is jó választás lehet.

Talán a lakásodat újitanád fel?

Ultrahangos és lézeres távolságmérők gyorsan és könnyedén alkalmazhatók felújításoknál, építkezéseken. Több távolságmérőből is válogathatsz, mivel már minden féle és fajta kiszerelésben kaphatók. Vannak kisebb akkumulátoros kiszereléssel, vagy nagyobb méretű de elemes távolságmérők. Az elektromos kábelkereső is jól jöhet a bármilyen anyagú falban futó kábelek megtalálására, miáltal biztonságosabban, nyugodtan fúrhatsz, faraghatsz. Legyen szó 12 voltos vagy akár 220 voltos vezetékekről, némely típus már bármely tartományban képes mérni. Egy hagyományos csavarhúzó készlet minden háztartásban aranyat ér, legyen szó egy telefon, laptop szereléséről vagy nagyobb munkákról. A többfunkciós digitális barométerek túrázáshoz, hegymászáshoz, vadászathoz, de egy háztartásban magasságméréshez, időméréshez nyújthatnak segítséget. És ha rendelkezel egy ilyennel, az időjósláshoz sem kell békát fognod és nézegetned.

Telefonok és diktafonok

A nagyszülők generációja még mindig szereti, és könnyebben kezeli a hagyományos billenytűs mobiltelefonokat, de sok munkahely számára is ezek a készülékek jelentik a tökéletes megoldást. Hangfelvételt készíteni ma már sokféle eszközzel lehet, így a klasszikus diktafonokkal is, amelyek minőségibb hangrögzítést tesznek lehetővé, így akár egy koncerten is bevetheted.

Egyéb elektronikai szerszámok

Virágokat, esetleg zöldséget vagy gyümölcsöt ültetnél és oda szeretnél figyelni a föld minőségére? Már léteznek talaj tesztelő szerszámok is, amelyekkel a nedvességet, pH értéket és hőmérsékletet is lehet mérni. A fémkeresők is nagy szerepet játszhatnak egy épitkezésen, vagy egy kert gondozásában. Megfelelő távolságból képes kiszúrni a fémes tárgyakat a földből, esetleg egy jól elrejtett szeget a gerendából és még biztonsági őröknek is alkalmas.