Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Blog

Ha megbízható billentyűzetet, vagy egeret keresel, akkor jó helyen jársz!

Ezone Csapata
Ezone Csapata
2022.09.05 08:33
Ha megbízható billentyűzetet, vagy egeret keresel, akkor jó helyen jársz!

Miért jó választás a billentyű és az egér kombináció akár már a laptophoz is?

A számítógépeket, laptopokat könnyebben és gyorsabban használhatod nemcsak munkára, hanem játékra is, ha néhány számítógép-kiegészítőt vagy perifériát, illetve tartozékot vásárolsz hozzá. A laptopokat hordozhatóságuk miatt szeretjük, mivel a billentyűzet és a touch pad mindig vele van. Azonban vannak helyzetek, amikor akárcsak egy PC-t, asztal mellett használjuk őket. Ilyen esetekben jól jöhet nemcsak egy csatlakoztatható nagyobb monitor, hanem egy kényelmes billentyűzet és egér, egérpad is. Természetesen ezek az asztali számítógépeknek az alapperifériái, ezek nélkül nem működtethetők.

Miért van szükség számítógép-kiegészítőkre?

Kizárólag a perifériák segítségével tudunk kommunikálni a számítógépekkel, kapcsolódni hozzájuk. Vannak adatbevitelt lehetővé tevő, úgynevezett beviteli/bemeneti, illetve az adatok kiírására használható kimeneti egységek. Bemeneti periféria például az egér, a billentyűzet, a szkenner, a kamera, a digitalizáló tábla, míg utóbbiakhoz a monitor, a nyomtató, a hangszóró, a projektor tartozik. A be- és kimeneti perifériák kétirányú adatcserét tudnak, így a háttértárak, az érintőképernyő, a hangkártya. A perifériák USB porton keresztül csatlakoznak a számítógéphez. Már a legtöbb billentyűzet és egér rendelkezik beépített szoftverrel, amelynek a segítségével a számítógépen belül állíthatjuk az egerek DPI számát és a bennük elhelyezkedő ledek színét, formáját. A billentyűzetek esetében pedig a gombok színének a többféle színben való világítását lehet módosÍtani. De minden esetben a gyártótól kapott, vagy a dobozon feltüntetett programot kell letöltenünk és telepítenünk a számítógépre, vagy a laptopra. A billentyűzetek esetében még az is megfontolandó lehet, hogy numerikus billentyűk nélkül, vagy inkább azok létezésével vesszük meg a kiszemelt perifériát. A numerikus billentyűk nélkül ugyanúgy írhatunk számokat, de mivel nincsenek jelen ezért jelentősen lecsökkenti a billentyűzet méretét is.

 A számítógépes munkát megkönnyítő holmik

A billentyűzet a számítógépek legfontosabb, szabványos perifériája. A kényelmesebb munka érdekében léteznek már vezeték nélküli, háttérvilágításos, hajlítható darabok is. Senkinek nem kell elmagyarázni, hogy egy egér miben és mennyiben könnyíti meg a számítógépes munkát még abban az esetben is, ha a laptopunk touchpaddal felszerelt, hiszen az egér révén könnyebb irányítani. Egy asztali gép esetében a vezetékes egér jó megoldás lehet, főként, ha a PC elegendő porttal rendelkezik, azonban egy laptop esetén, a hordozhatóság miatt a vezeték nélküli, Bluetooth változat lesz a nyerőbb. Viszont egy mezei USB elosztó is szóba jöhet ha a laptopunk nem rendelkezik elegendő porttal, a perifériák számára. A gamer egerek egy speciális típusát képviselik a bemeneti perifériáknak. Ergonomikus, bonyolultabb kialakítás jellemzi ezeket a gyors és érzékeny szerkezeteket, amelyek kiváló társaid lehetnek a legújabb játékokhoz is. Bár az egérpadok napjainkban kevésbé kedveltek, mivel a legújabb egerek már szinte bármilyen felületen használhatóak, mivel több fajta megoldással is rendelkeznek a gyártók. Vannak lézeres, vagy optikai egerek is. A lézeres esetében bármilyen felületen használhatjuk az egereket, akár szőnyegen, vagy ágyon. Az egérpadok mégis hasznos tartozékok, mivel nemcsak az egér élettartamát növelik, hanem az asztal lapját is megvédik. Bármelyik kiegészítőt, tartozékot is válaszd, biztos lehetsz benne, hogy megkönnyíti, komfortosabbá teszi majd a munkádat, élvezetesebbé a játékot.