Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

HDMI kábelek és átalakítók

Elektronikai eszközök és tartozékaik életünk megkönnyítésére

Ma már elképzelhetetlen az életünk elektronikai eszközök nélkül, amelyek azonban sokszor nem kompatibilisek egymással. De ilyenkor sem kell kétségbeesni, már ehhez is megvannak a megfelelő tartozékok, kütyük, amelyek áthidalják ezt a problémát. A technológia fejlődése nem áll meg, mindig újabbak jelennek meg, amelyeket az eszközeink nem követnek azonnal. Viszont jó hír, hogy az egyéb, az összehangolást végző kütyük igen, így nem maradunk egy pillanatra sem a megszokott eszközeink nélkül: számtalan adapter, töltőkábel, videó/audió átalakító létezik ma már modern életvitelünk támogatására.

 

Elektronikai tartozékok minden esetre

Töltőkábel, átalakító, adapter, reduktor. Az átalakítókat vagy adaptereket különféle célokra és eszközökhöz használhatod, USB (USB-A), USB-C, HDMI, VGA, Thunderbolt, Lightning adapterek léteznek, hogy senki ne maradjon ki a jóból. A különféle hálózati töltőket senkinek sem kell bemutatni, az okoseszközök révén mindenki rendelkezik egy vagy több darabbal. Ha telefonod nem rendelkezik jack csatlakozóval, de a fülhallgatódat semmi pénzért nem cserélnéd le, mert annyira jól szól, az sem probléma, léteznek különféle jack adapterek.

Kevés a port, lemerültél, mi a megoldás?

Sokaknak napi munkaeszköze a laptop, így sok mindenre használják. Monitorral vagy billentyűzettel bővítenéd kényelmed érdekében a laptopot? Nem kell aggódnod, erre is létezik megoldás, mégpedig a több portos hálózati eszköz, a hub, illetve a különféle HDMI, videó-audió kábelek.Autós utazásoknál jó szolgálatot tehetnek az USB elosztók, hogy minden utas kényelmesen tölthesse, használhassa okoseszközét a többiek zavarása nélkül. Könnyítsd meg az életedet, ne hagyd, hogy a technológiai fejlődés útját állja meglévő eszközeid használatának, szerezd be a szükséges kábeleket, átalakítókat, töltőket, perifériákat, és nem kell lemondanod a kényelmedről.