Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Számítógép kiegészítők és tartozékok

Hasznos számítógép-kiegészítők és tartozékok

A számítógépeket, laptopokat könnyebben és gyorsabban használhatod nemcsak munkára, hanem játékra is, ha néhány számítógép-kiegészítőt vagy perifériát, illetve tartozékot vásárolsz hozzá.A laptopokat hordozhatóságuk miatt szeretjük, azonban vannak helyzetek, amikor akárcsak egy PC-t, asztal mellett használjuk őket. Ilyen esetekben jól jöhet nemcsak egy csatlakoztatható nagyobb monitor, hanem egy kényelmes billentyűzet és egér, egérpad is. Természetesen ezek az asztali számítógépeknek az alapperifériái, ezek nélkül nem működtethetők.

 

Miért van szükség számítógép-kiegészítőkre?

Kizárólag a perifériák segítségével tudunk kommunikálni a számítógépekkel, kapcsolódni hozzájuk. Bemeneti periféria például az egér, a billentyűzet, a szkenner, a kamera, a digitalizáló tábla. A kimeneti periféria a monitor, a nyomtató, a hangszóró, a projektor tartozik. A be- és kimeneti perifériák kétirányú adatcserét tudnak, így a háttértárak, az érintőképernyő, a hangkártya.A perifériák USB porton keresztül csatlakoznak a számítógéphez.

A számítógépes munkát megkönnyítő holmik

A billentyűzet a számítógépek legfontosabb, szabványos perifériája. A kényelmesebb munka érdekében léteznek már vezeték nélküli, háttérvilágításos, hajlítható darabok is.Senkinek nem kell elmagyarázni, hogy egy egér miben és mennyiben könnyíti meg a számítógépes munkát. Egy asztali gép esetében a vezetékes egér jó megoldás lehet, főként, ha a PC elegendő porttal rendelkezik. A gamer egerek egy speciális típusát képviselik a bemeneti perifériáknak. Ergonomikus, bonyolultabb kialakítás jellemzi ezeket a gyors és érzékeny szerkezeteket, amelyek kiváló társaid lehetnek a legújabb játékokhoz is. Ha a géped nem rendelkezik elég porttal, megoldás lehet egy USB-elosztó.