Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Bluetooth Hangszórók

Hordozhatóság és dizájn: Bluetooth hangszórók

A Bluetooth hangszórók a jövő alternatívái. Folyton belegabalyodsz a kábelekbe, nem tudod hova rejteni, elcsúfítják a tereket? Ha téged is elért a kábel zűrzavar, és megoldást keresel, válaszd a vezeték nélküli technológiát! A hihetetlen kütyük korában a hordozható Bluetooth hangszórók magasan vezetik a képzeletbeli rangsort, és új szintre emelik a zenehallgatás élményét. Kis és nagy méretekben választhatsz kínálatunkból. 

A Bluetooth hangszórók előnyei

A Bluetooth hangszóróknak számos előnye van. Vezeték nélkül csatlakoznak okostelefonodhoz vagy egyéb eszközökhöz, így nincs szükség további vezetékekre vagy bármi másra ahhoz, hogy működjenek.

Sokoldalúak, amely az alábbi előnyökben nyilvánul meg:

  • hordozhatóság
  • vezeték nélküliség
  • erőteljes hangzás
  • alacsony energiafogyasztás
  • nemcsak zenelejátszásra, hanem például okostelefon és tablet töltésére is használhatóak
  • nincs szükség telepítésre
  • ár

Bármilyen költségvetésed van, biztosan találsz magadnak Bluetooth hangszórót, néhány ezer forinttól a nagy márkák több tízezer forintos darabjáig.