Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Okosórák, Okoskarkötők, Aktivitásmérők

Szükséged van egy okosórára vagy egy egészség karkötőre?

Napjainkban sokak számára már szinte szükséglet az online jelenlét. Ez az állandó kapcsolattartási vágy hozta el nekünk az okosórákat, amelyek már majdnem egy évtizede léteznek. Különböző formákban és méretekben, különböző operációs rendszerekkel, és ami a legfontosabb, különböző funkciókkal. Valójában az a kérdés, melyikre van szükséged, okosórára vagy egészség karkötőre, ki tudod-e használni ezeknek a kütyüknek az előnyeit, egyáltalán mit tudnak ezek a szerkezetek?

Hogyan teszünk különbséget az okosórák és az egészség karkötők között

Az egészség karkötő egy szenzorokkal ellátott, karkötőre hasonlító szerkezet, amely adatokat továbbít a vele összekapcsolt okostelefonnak. Alapjában szívritmus és vérnyomás mérésére alkalmas, beépített lépésszámlálóval, kalóriafogyasztás-mérővel rendelkezik, rögzíti a megtett távolságot. Ellenben az okosóra egy kijelzővel rendelkező karkötő, amely az okostelefon kiterjesztése, így lehetővé teszi többek az között e-mailek, szövegek olvasását, a social media böngészését.

Okosóra és telefon közötti különbség

Napjainkban azonban már egyre inkább elmosódik a határ a két típus között, és az egészség órák nagy része is rendelkezik kijelzővel, az okosórák nagy része pedig tudja ugyanazt, amit az egészség karkötők. Az okosórák kínálatában mindkét típust megtalálod. A két eszköz közös jellemzője, hogy egyaránt mutatják az időt, rendelkeznek egészségügyi/fitneszfunkciókkal (lépésszámláló, tachiméter, alvásmérő, pulzusmérő, stb.), szinkronizálhatók okostelefonokkal. Az egészség karkötők a fitneszre összpontosítanak, míg az okosórák alkalmasak fitneszkövetésre, kommunikációra, és divatosak is.