Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Autós, Kerékpáros kiegészítők

Hasznos kütyük autózáshoz, bringázáshoz

Autóhoz, kerékpárhoz vagy motorhoz ma már rengeteg praktikus kiegészítőt vásárolhatsz, hogy még kellemesebbé, könnyebbé tedd az élményt, amit egy utazás jelent, vagy épp hogy a monotonitást oldd egy kicsit. Kényelmesen használható autós vagy biciklis telefontartót keresel, esetleg az utazásaid során a lemerült telefonodat töltenéd, netán menetrögzítő kamerára van szükséged? Mindenre kapható valamilyen előnyös kiegészítő sokféle kivitelben, hogy megtaláld az ízlésednek megfelelőt.

    Okoseszköz-tartók utazáshoz

    Okostelefon nélkül ma már egy tapodtat sem teszünk, hiszen mindig, mindenhol jelen szeretnénk lenni. De vannak helyzetek, amikor ez nem kis veszélyeket hordoz magában, ráadásul a vezetés közbeni telefonhasználatot a KRESZ is tiltja, és bizony emiatt a rend őrei sem veszik jó néven, ha meglátják.

    Hogy ne merülj le

    Nemcsak egy hosszabb utazás alkalmával, de a mindennapi ingázás közben is előfordulhat, hogy az induláskor feltöltött mobilod lemerül. Nem kell kétségbeesned, ha kéznél van egy töltő. A különféle telefonokkal kompatibilis autós töltők kihúznak a bajból. És a legtöbbel még a laptopodat és egyéb elektronikai eszközödet is töltheted, hiszen az USB csatlakozó ma már alap. Több kütyühöz autós szivargyújtó elosztót is vehetsz, de egy remek inverter is kihúzhat a csávából. Ha vezeték nélküli autós töltőt használsz, még a tekergőző vezetékekkel sem kell megküzdened útközben. Ehhez persze erre alkalmas telefonnal kell felszerelkezned.

    Menetrögzítő kamerák a biztonságért

    A legújabb autók már beépített tolató- és parkolást segítő kamerákkal felszereltek, azonban erről a kényelemről akkor sem kell lemondanod, ha az autód még nem rendelkezik ilyennel. Elülső és hátsó kamerával felszerelt, kiváló minőségű menetrögzítő kamerák segítségével menet közben videót készíthetsz, ami egy esetleges balesetnél bizonyítékként szolgálhat.

    Mert zene az kell

    Nincs kedved CD-kkel szenvedni? A legújabb vezeték nélküli Bluetooth autómagnók és MP5 lejátszók lehetővé teszik, hogy kedvenc zenéidet hallgathasd szuper minőségben telefonodról, microSD kártyáról vagy pendrive-ról útközben is. És a beépített mikrofonnak köszönhetően még hívásfogadásra is alkalmasak.