Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Biztonságtechnikai termékek

Itt megtalálhatod a biztonság technikai termékeinket, amelyek segítenek megvédeni otthonodat a betolakodók ellen. Vezeték nélküli IP kameráink több fajta kiszerelésben is megtalálhatóak. Éjjelláltó IR funkcióval rendelkeznek, hogy bármilyen időszakban követhesd a történéseket házad körül. Beltéri és kültéri IP kameráink, típustól függően csatlakoztathatóak az internetre WIFI-vel, vagy internet kábellel. Biztonsági kameráink csak telefonos Applikációval működnek. Sim kártyás GPS nyomkövetőink megtalálják autódat, házi kedvenceidet. Több napos vagy akár több hetes üzemidővel rendelkeznek, így nem kell aggódnod amiatt hogy hamar cserbenhagy.

Tovább