Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Elektromos Öngyújtók

Ágyő, gyufa! Itt az elektromos USB öngyújtó!

A dohányosok számára az öngyújtó életmentő eszköz lehet, de nemdohányzóként te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy feltöltött USB öngyújtó az életedet, de legalábbis az estédet menti meg. Kempingezésnél, esti romantikus pillanatoknál, amikor kedvesednek meglepetés gyertyákat gyújtanál, de leginkább azokban az esetekben jön jól, amikor a szél miatt esélyed sincs a gyufa vagy egy hagyományos öngyújtó használatára. 

Mit tud az USB öngyújtó?

A gyufákkal és hagyományos öngyújtókkal összehasonlítva az USB öngyújtók felveszik a versenyt számos kedvező tulajdonságuknak köszönhetően. De mit is tud egy USB öngyújtó, amit egy hagyományos nem? Összeszedtük. Amennyiben dohányosként pislákol benned némi környezettudatos szemlélet, és belegondoltál már, életed során hány darab öngyújtót használtál és dobtál el… Tiszta gáz, nem igaz? A gáz nélküli, az elektromosságot használó, láng helyett plazmaívvel működő USB töltős öngyújtó remek megoldás lehet számodra, mivel a beépített micro USB porttal gazdaságosan újratölthető, így ha lemerül, nem kell újat venni. És akár a laptopod USB portját is használhatod a töltésére.

Az USB öngyújtók előnyei

  • Hosszú élettartamú Li-ion akkumulátor.
  • Szélálló ív, amely megkönnyíti a szabadtéri használatot.
  • Környezetre gyakorolt pozitív hatás, mivel ha USB öngyújtót veszel, többé nem kell költened hagyományos öngyújtóra, így nem keletkezik újabb szemét.
  • Olcsó és hatékony.
  • Nem füstöl.
  • Könnyen újratölthető. Töltési idő: típustól függően 1-2 óra.
  • Egygombos működtetés.
  • Beépített biztonsági mechanizmus: kisgyerekek mellett is megbízhatóan használható. Ha a bőröd használat közben véletlenül közvetlenül az elektromos öngyújtó ívébe kerül, az égési sérülést okoz. Szerencsére az öngyújtó biztonsági mechanizmusai és a megfelelő használat között elég nehéz véletlenül megérinteni az ívet, mivel az elektródák közötti tér nagyon kicsi, és az ív csak néhány milliméter széles.