Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Töltő adapterek

Univerzális töltőadapterek, és vezetéknélküli töltők

Az adapterek esetében, ahogy az USB lassan átveszi az uralmat, a töltők univerzálissá válnak. Ez megkönnyíti a választást, és nem lesz rosszul megválasztott kiegészítő, amely károsíthatja az eszközt. A még nagyobb kényelem érdekében ma már számtalan okoseszközt gyártanak Qi szabvánnyal, amely vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A jövő egyértelműen a vezeték nélküli töltőké, ma már nemcsak a felső kategóriás okostelefonok rendelkeznek ezzel a funkcióval.

 

Univerzális töltőadapterek

Ahogy az USB átvette az uralmat, a töltők univerzálissá váltak. Ez megkönnyíti a választást, és nem lesz rosszul megválasztott kiegészítő, amely károsíthatja az eszközt.Az USB-s eszközöknél egyszerűbb dolgod van, ugyanis ez esetben a feszültség minden esetben 5V, és csak a csatlakozófej kialakítására, méretére, illetve az áramerősségre kell figyelned.

Vezeték nélküli töltők A még nagyobb kényelem érdekében ma már számtalan okoseszközt gyártanak Qi szabvánnyal, amely vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A jövő egyértelműen a vezeték nélküli töltőké, ma már nemcsak a felső kategóriás okostelefonok rendelkeznek ezzel a funkcióval.A vezeték nélküli töltés az elektromágneses elven alapszik, tulajdonképpen indukciós töltésről van szó. Amennyiben a töltő is és a telefon is Qi kompatibilis, mindegy, hogy melyik gyártó töltőjére kerül a telefon, a töltés létrejön.