Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Szórakoztató termékek

Retró játékok, mikrofonok, Joystick-ok sokak kedvencei

A szórakoztató elektronika átszövi életünket, akár otthon vagyunk, akár útközben. Számtalan hordozható elektronikus kütyü áll rendelkezésünkre, hogy még színesebbnek, érdekesebbnek találjuk a minket körülvevő világot. Manapság egyre inkább átszövi mindennapjainkat a digitalizáció, ennek alapján, ennek segítségével éljük mindennapjainkat, elektronikus eszközeink nélkül szinte egy tapodtat sem teszünk, szeretjük kézben tartani a világot, legyen szó munkáról, kikapcsolódásról vagy játékról. Játszani felnőttként is legalább akkora élvezet, mint gyerekként, hiszen kikapcsol, örömet nyújt.

 

Útközben is játszani

Ki ne emlékezne a 90-es évek kvarcjátékaira, amelyek irigység tárgyai voltak, a menőség csúcsai? A korábbi évtizedek ügyességi és logikai videójátékai is arra születtek, hogy útközben is szórakoztassák a gyerekeket, játékos kedvű felnőtteket. A PC-ken elérhető játékélményt ugyan még nem képesek visszaadni a hordozható eszközökön játszható játékok, de ezek is egyre fejlettebbek, ráadásul számos szórakoztató elektronikai kiegészítő áll rendelkezésre a még teljesebb játékélményért. Gamepad-ek, kézi videójáték-konzolok teszik még kényelmesebbé, könnyebben vezérelhetővé a játékokat. Okostelefonhoz csatlakoztatható játékkonzolok, joystickek, Bluetooth játékvezérlők segítségével megtapasztalhatod a konzol típusú játékok élményét akár okostelefonodon, laptopon is, akár merre is jársz.

LCD rajztáblák akár a régi ,,Mágnesporos'' gyerekjáték

Az LCD rajztáblák okos útitársai lehetnek a kicsiknek a hosszabb utazások során, akár írni, akár rajzolni támad kedvük. De jó szolgálatot tehet otthonodban is, például bevásárlólista készítéséhez, üzenőfalként a család számára. Az Ezone Elektronikai Áruház szórakoztató elektronikai termékei között biztosan megtalálod a neked tetsző kütyüket, legyen szó audio eszközökről, okosórákról, sportkamerákról vagy szórakoztató termékekről.