Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Szerszámok

Elektronikai műszerek, kütyük minden célra

Hőmérsékletet, távolságot, magasságot, súlyt, kémhatást, elemtöltöttséget mérnél? Beszélgetést rögzítenél, vagy a nagyit szeretnéd rábírni a mobilhasználatra? Mindenre van megoldás az elektronikai eszközök piacán. Itt megtalálhatod a hozzád illő elektronikai műszereket, amelyek majd segítenek a munkád befejezésében.

Digitális mérőműszerek

Amióta divatba jöttek, elterjedtek a digitális kijelzők, már nemcsak karórákon találkozhatsz ilyenekkel, hanem szinte minden műszeren, eszközön. A mért eredmények leolvasását megkönnyítik a digitális betűk, számok. A félreolvasás lehetősége ezáltal szinte minimális.

Munkára fel!

Ultrahangos és lézeres távolságmérők gyorsan és könnyedén alkalmazhatók felújításoknál, építkezéseken. Az elektromos kábelkereső is jól jöhet a bármilyen anyagú falban futó kábelek megtalálására, miáltal biztonságosabban, nyugodtan fúrhatsz, faraghatsz.

Egy hagyományos csavarhúzó készlet minden háztartásban aranyat ér, legyen szó egy telefon, laptop szereléséről vagy nagyobb munkákról.

A többfunkciós digitális barométerek túrázáshoz, hegymászáshoz, vadászathoz, de egy háztartásban magasságméréshez, időméréshez nyújthatnak segítséget. És ha rendelkezel egy ilyennel, az időjósláshoz sem kell békát fognod és nézegetned.

Telefonok, diktafonok

A nagyszülők generációja még mindig szereti, és könnyebben kezeli a hagyományos billenytűs mobiltelefonokat, de sok munkahely számára is ezek a készülékek jelentik a tökéletes megoldást.

Hangfelvételt készíteni ma már sokféle eszközzel lehet, így a klasszikus diktafonokkal is, amelyek minőségibb hangrögzítést tesznek lehetővé, így akár egy koncerten is bevetheted.