Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Android TV box, Távirányító

Miért szerezz be egy TV boxot?

Az Android TV box olyan eszköz, amely a hagyományos TV-ből smart TV-t csinál, vagyis úgy fogyasztod a médiát, ahogy neked tetszik. Elfelejtheted a reklámokkal megszakított műsorokat, a hagyományos híradókat, és azokat a híreket falhatod, amelyek neked tetszenek. Ráadásul nem leszel kőbe vésett műsorrendhez kötve, akkor nézel egy sorozatot, filmet, amikor csak akarod, amikor ráérsz. Ezáltal időd szabadul fel, amit magadra vagy a családra, barátokra fordíthatsz. 

Nagyot változott a tartalomfogyasztás napjainkra

A legújabb generációk már nem hagyományos módon tévéznek, sőt igazából nem is tévéznek, hanem különféle tartalmakat fogyasztanak okoseszközökön. Ők már nem várják meg a sorozat következő epizódját, hanem ha tehetik, egyben nézik meg a részeket. A jövő a streaming szolgáltatóké, mint a Netflix, az HBO Go, ha pedig érdekes tartalmakra vagy kíváncsi mindenféle témában, ott a YouTube. Így amennyiben rendelkezel internettel, valamint szolgáltatói előfizetéssel, tiéd a világ.

Előnyei:

Az USB portok segítségével csatlakoztathatsz pendrive-ot, külső merevlemezt, amiről szintén tartalmakat vihetsz át a TV-re, fényképeidet, videóidat nézheted.

A Google Play-en keresztül, akár a telefonodon, a TV-n keresztül is telepíthetsz alkalmazásokat, játékokat futtathatsz.

Okoseszközeidet tükrözheted is a TV képernyőre.

Nemcsak az előbb felsorolt funkciókra taníthatod meg a TV-det, hanem bizonyos Android TV boxok a képminőséget is képesek elvarázsolni, HD vagy 4K képminőséget 8K-ra változtatni.