Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Dekoratív LED világítás

Dobd fel lakásod hangulatát dekoratív LED világítással!

A LED lámpás dekoratív világítás nagyon népszerű napjainkban, nem véletlenül. Nemcsak hangulatvilágításként, hanem fő fényforrásként is energiatakarékos, és rendkívül változatosan kivitelezhető megoldást jelentenek a LED szalagok.A ma embere éjjel-nappal aktív, így mesterséges fényigénye igen magas, amit az energiaárak emelkedése a környezettudatos, energiatakarékos megoldások felé irányít. Már nemcsak a közvilágításban, hanem az otthonok megvilágításában is egyre elterjedtebbek a LED-es fényforrások.

Tovább
Sunset lámpa S&L
6 990 Ft
 

A világítás új dimenziója

A LED, vagyis Light Emitting Diode olyan dióda, amely egyenfeszültség hatására fényt bocsát ki.A LED-ek egyik nagy előnye, hogy az izzók nem forrósodnak fel, mivel működésük minimális hőtermeléssel párosul, ezáltal az áram nagyobb részét fénnyé tudják alakítani, nagyobb a hatásfokuk az egyéb izzókkal szemben.A LED fényforrások élettartama is magasabb.

Hogyan válassz dekoratív LED világítást?

A LED világítást használhatod bel- és kültéren egyaránt. Lehet hangulatos éjszakai világítás a gyerekszobába, megvilágíthatók vele helyileg polcok, tükrök, a mennyezet, de léteznek LED-es karácsonyfa izzósorok is. Ha pedig fővilágítást szeretnél LED-es fényforrással, az is megoldható akár LED szalagokkal is. Találhatsz LED fényforrásokat akár többféle színben is. Egyedi színhatásra is módot ad, így egyedülálló hangulatot, változatos fényeket teremthetsz vele bárhol a lakásban vagy akár a kertben is. 

 Ha LED szalagot választanál… 

Kiválasztás előtt döntsd el, milyen funkcióra szeretnéd, milyen színben és színhőmérséklettel. A LED szalaghoz tápegységre, valamint ha színváltoztatósat szeretnél, vezérlőre is szükséged lesz. Lehetőség van nemcsak a hagyományos módon, kapcsolóval, hanem távirányítóval vagy okostelefonnal is vezérelni a LED lámpákat. Ezeket akár csomagban is megvásárolhatod. 

Tovább