Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

Szűrés

Szín

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Power Bank

Mire is kell nekünk egy powerbank?

Az életünk ma már az elektronikai kütyük körül forog, ezeken végzünk, hordozunk mindent, így hogy szükséged van-e egy megbízható power bank-re, nem kérdés. Sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy hordozható külső akkumulátorra úgy gondolsz, mint életed megmentőjére, így ha körbenézel nálunk akkor megtalálhatod a hozzád illőt mivel többféle kapacitással rendelkeznek és más-más funkciókkal. Rendelkezünk sima és vezeték nélküli power bank-kal is amelyek az újgenerációs telefonok nélkülözhetetlen társai.

Szempontok amik alapján érdemes választani:

  • Power bank választása előtt a legfontosabb átgondolandó szempont, hogy milyen eszközöket szeretnél vele tölteni, és azok milyen erősségű akkumulátorral rendelkeznek. Ha csak mobilt szeretnél tölteni, ahhoz elég egy átlagos kapacitású, azonban amennyiben már a tableted töltését is erre bíznád, nagyobbat válassz. Az akkumulátorok kapacitását mAh-ban mérik, ez jelöli a tárolt elektromos töltés mennyiségét. 
  • A kapacitás mellett nagyon fontos tényező még a kimeneti feszültség - ezt voltban (V) adják meg -, ugyanis ha ez alacsonyabb, mint a telefonod kimeneti feszültsége, inkább csak lemeríti az akkut.
  • Léteznek már napelemes külső akkumulátorok is, amelyek egy nyaralás, többnapos túrázás alkalmával jó szolgálatot tehetnek.
  • Ha nemcsak egyedül használnád a vésztöltőt, hanem megosztanád másokkal, akkor legalább két USB kimenettel ellátott töltőt keress.