Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1107 Budapest, Fertő utca 14. üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

WiFi jelerősítők és Routerek

Routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők. Már léteznek több antennás routerek is amelyek akár több mint 4 vagy 5 antennával is rendelkeznek. Több router is támogatja már a 2,4 Ghz-től nagyobb 5 Ghz-es frekvenciát amely nagyobb sebességgel rendelkezik. Ezen szempontok alapján válogathatnak kínálatunkból.

Mit tud a router?

A router vagy útválasztó a különböző, otthoni, irodai hálózatok és az internet összekapcsolására szolgáló eszköz, amely az adatforgalmat irányítja, jelet sugároz. A mai routerek általában IP protokoll alapú hálózatok forgalmát irányítják. Biztosan hallottál már olyan nevekről, mint Cisco, Avaya, Huawei, ASUS, Tenda, TP-Link, Linksys. Ezek népszerű router gyártók, és a különféle szolgáltatók gyakorta telepítik ezek routereit az otthonokba.

Jelerősítők szerepe

Bármilyen erős is egy otthoni router, nem képes arra, hogy minden helyiségben ugyanolyan tökéletes jelet továbbítson. Ráadásul nagyon sok minden bezavarhat, ami a wifi jelerősség csökkenését eredményezi. A routert a lakás központi helyiségébe, vagy annak a helynek a közelébe érdemes telepíteni, ahol a legtöbbet szeretnél wifizni.