Viszonteladóknak

Növelje webshopja bevételét!
Olcsó, eladható kínálatunkkal, gyors kiszállítással segítünk

Ezone Bemutatótér és bolt

Nagykereskedésként üzemelünk főleg, ez az elsődleges profilunk. A webshopunk azért érhető el itt, hogy a folyamatosan frissülő kínálatunkat gyorsan áttekinthessék viszonteladóink. Nem reklámozunk, nem versenyzünk a kiskereskedésekkel.

Nagy árukészletünk miatt sok partnerünk bizományihoz hasonló stílusban üzemeltet webshopokat termékeinkkel. Irtózunk a bóvlitól, az összes termékünket teszteljük és csak azoktól a gyártóktól rendelünk újra, akiknek a termékeire nem volt panasz.

Közvetlen gyártói kapcsolataink miatt nagyker viszonylatban is alacsony áron tudunk középkategóriás elektronikai cikkeket kínálni, így partnereink tisztességes árréssel dolgozhatnak. Jöjjön be boltunkba, próbálja ki ön is, milyen velünk üzletelni. Nálunk nincs rendelési limit, tehát minimális összegű befektetéssel tesztelheti kínálatunk eladhatóságát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

telefonon:
+36309990551
(H-P, 8:00-16:00)

emailen:
info@ezone.hu

személyesen telephelyünkön:
1085 Budapest, Kőbányai út 21. A4-es üzlet

chaten:
weboldalunk jobb alsó sarkában

TOP termékek

Ezone 

Szórakoztató elektronikai termékek Nagy/Kis kereskedelmi webáruháza

 

Smart levegőtisztító

Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító
Smart levegőtisztító

Termék leírás:

 

Akár 100 m²-es H13 légtisztítás, csendes alvó üzemmód, LED érintőképernyővel is rendelkezik és Applikáción keresztül WLAN vezérlés, Smart Negative Lones, aktív szénszűrő [A+++ energiaosztály] 5 fokozatú szűrőrendszer: ez a HEPA légtisztító 5 rétegű tisztítórendszerrel rendelkezik amely fejlett kompozit szűrőtechnológia így kiszűri az állati szőrt, füstöt, idegen szagokat, virágport, poratkát. Ideális kisállattartóknak, babáknak, gyerekeknek , idős emberek vagy bárki, aki a beltéri levegő minőségét szeretné javítani. Tömlő légtisztító 340 m³/h CADR értékkel, ez a 45 W teljesítményű légtisztító lehetővé teszi a levegő többszöri keringését a helyiségben, így javítva a helyiség levegőminőségét. Minél magasabb a CADR érték, annál nagyobb a lefedettség (vagy annál nagyobb a tisztítási sebesség ugyanazon a területen). 3 ventilátorsebesség beállítása és rendkívül csendes működés. Szükség szerint válasszon alacsony, közepes vagy magas ventilátorsebesség között, vagy használja a légtisztítót közvetlenül autós üzemmódban, hogy a ventilátor sebessége automatikusan az aktuális környezethez és levegőminőséghez igazodjon. Ezenkívül a légtisztító alvó üzemmódban működik, mindössze 22 dB zajszinttel, frissítő és megnyugtató környezetet teremtve a zavartalan alváshoz. Alkalmazásvezérlés és hordozható méret: az allergiások és házi kedvencek légtisztítója támogatja a  Smart Life/Tuya alkalmazáson keresztüli vezérlést és az Amazon Alexa / Google Assistant hangvezérlését, javítva a felhasználói élményt. Köszönhetően a kompakt, hordozható, hordozó fogantyús kialakításnak, könnyedén beszerelheti kis és közepes helyekre, mint például nappali, hálószoba, dolgozószoba, babaszobába stb. Levegőminőség-érzékelő és 4-színű kijelző: A PM levegőminőség-érzékelő valós időben érzékeli a PM2.5 változásait, az otthoni használatra szánt légtisztító pedig ennek megfelelően változtatja a fény színét, hogy intuitív vizuális visszajelzést adjon a környezet tényleges levegőminőségéről (zöld = kiváló, kék = jó, sárga = tiszta, piros = gyenge), így problémamentesen biztosíthatja a levegő minőségét.

 

Az alkalmazás neve: Tuya/Smart Life

 

A csomag taralma:

 

1 x Levegőtisztító

Bővebben
Raktáron
29 990 Ft
Részletek
Adatok
Gyártó
OEM
Garancia
12 Hónap
Feldolgozási idő
1
Cikkszám
KJ210F
Tömeg
4,5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!